Op zoek naar tapijt in Amsterdam

Tapijt is in verschillende structuren, kleuren, dessins en groottes te verkrijgen in diverse winkels in heel Nederland. Ook in Amsterdam. zijn vele tapijtwinkels te vinden, waarover je hier meer kunt lezen.

 


De Amsterdamse vloeren centum

De Amsterdamse vloeren centrum heeft een uitgebreid assortiment aan vloerbekleding. De materialen variëren van wol tot synthetisch en ze zijn in allerlei kleuren te verkrijgen en in verschillende prijsklassen. Het maakt niet uit welk tapijt je in gedachten hebt, dit bedrijf heeft het. Ook is men gespecialiseerd in het vakkundig en snel leggen ervan. Bel je vandaag, dan wordt het morgen nog gelegd. Tevens kunnen de medewerkers de oude vloerbedekking verwijderen en afvoeren. Woon je in of in de buurt van Amsterdam en ben je van plan om tapijt in huis te gaan leggen, dan is het zeker even de moeite waard om een bezoek te brengen aan hun showroom. 

Edison tapijt in Amsterdam
Bij Edison kun je naast tapijt terecht voor alle soorten vloerbedekkingen, zoals vinyl, marmoleum en laminaat. Ook heeft men een eigen website waarop je meer informatie over de winkel zelf kunt vinden en over de verschillende soorten vloerbekleding.

Op zoek naar meer verkooppunten
Naast de genoemde voorbeelden zijn er nog veel meer winkels en bedrijven waar je terecht kunt. Zo vind je bijvoorbeeld ook een filiaal van Carpetright in Amsterdam. Ook hier vind je veel soorten tapijt en schoonmaakmiddelen ervoor. Voor nog meer adressen kun je zoeken via internet of in de gouden gids.