Tapijt kopen bij Kwantum

Iedereen kent de winkels van Kwantum wel, is het niet van binnen dan wel van buiten. Hier heeft men een zeer groot assortiment aan woongerelateerde artikelen, die tegen lage prijzen verkocht worden. Je vindt er ook vloerbedekking.


Tegen een extra vergoeding kan Kwantum er voor zorgen dat alles precies zo gemaakt en gelegd wordt als je graag wilt. Een Kwantum winkel is in vrijwel iedere regio te vinden. Kwantum heeft een eigen website waar je ook de adressen van de winkels in de buurt kunt vinden.

Kopen van vloerbedekking
Bij Kwantum is tapijt verkrijgbaar in veel verschillende soorten, kleuren en dessins en je kunt in de winkel het tapijt bekijken en uitzoeken. Een voordeel is dus dat je het zelf ook kunt voelen en kunt bekijken en zo weet je zeker wat je in huis haalt. Wanneer nodig wordt het voor je op maat gesneden en indien gewenst kan het ook gelegd worden. Dit kun je allemaal in de winkel navragen. Overigens verkoopt men ook de benodigde artikelen wanneer je het zelf gaat leggen, zoals ondervloer, lijm en latten.

Hieronder kunt u een kort promotiefilmpje van Kwantum bekijken.

s