Creëer je eigen unieke vloer met Heuga

Als je kiest voor tapijt, zijn er verschillende soorten en uitvoeringen, zoals een kamerbreed model en tapijttegels. In dit artikel zullen we dieper ingaan op Heuga tapijttegels.

 Toepassing in de hele woning
Het maakt niet uit in welke ruimte in huis je Heuga tapijttegels zou willen hebben, het kan werkelijk overal. Zelfs voor de badkamer kun je bij Heuga terecht. Er zijn verschillende lijnen wat betreft materiaal, bijvoorbeeld 100% wollen tegels en in iedere lijn zijn er meerdere kleuren beschikbaar. Zo is er voor iedereen wel een passende variant, of je nu kind bent of juist heel oud. Het leuke ervan is dat je ook meerdere kleuren voor één ruimte kunt nemen, zodat je allerlei vormen en figuren naar eigen inzicht kunt maken. Hiermee creëer je een unieke vloer.


Simpeler leggen kan niet
Bij de meeste vloerbedekkingen heb je iemand nodig die het voor je legt, omdat dat nu eenmaal erg lastig is. Wanneer het eenmaal verkeerd gegaan is, is het haast niet mogelijk je fout te herstellen. Bij Heuga tapijttegels kan dat wel. Je legt ze namelijk vast met plakrondjes, die bijgeleverd worden. Als de tegel niet goed zit kun je hem gewoon weer loshalen en opnieuw plakken. Op deze manier kan het eigenlijk niet fout gaan. Een bijkomend voordeel hiervan is dat je relatief weinig afval hebt, wat dus ook weer scheelt in de kosten. Doordat er met dit systeem gelegd wordt heb je geen apart gereedschap of speciale lijm nodig. Hoe makkelijk wil je het hebben? Nog even voor de goede orde; als je dat wil kan je ze wel laten leggen. Meer informatie hierover kun je krijgen bij een verkooppunt bij jou in de buurt.

Kwaliteit en reiniging
De voordelen van het gemakkelijk plaatsen en de geringe kosten zijn al eerder genoemd, maar er zijn er nog meer. Het onderhoud is echt ideaal. Ondanks dat er geen lijm gebruikt wordt, kun je de tegels gewoon stofzuigen. Als er een vlek op zit, kun je die ene tegel er tussen uit halen en onder de kraan wassen. Zodra deze weer droog is kun je deze terug leggen. Wanneer de vlek er echt niet uitgaat, kun je de tegel vervangen door een nieuwe, of ruilen met een andere die op een niet zichtbare plaats ligt, zoals onder de bank of onder een bed.
De kwaliteit is zeer goed en het is niet voor niets dat men het aandurft om maar liefst zeven jaar garantie te bieden. Als je op internet zoekt naar de reacties van consumenten, zie je alleen maar positieve reacties. Hieruit blijkt dat de voordelen echt kloppen, dus: Heuga tapijt, een goede keus!

In onderstaand videofragment ziet u hoe mooi het kan worden als u de tapijttegels van Huega combineert.